Personvernerklæring

 

Hvem er vi?

Vår nettadresse er: https://resqwater.no/

Hvem er ansvarlig for behandlingen av dataene?

Daglig leder i Resqwater Norge er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger. Det er kommunikasjonsansvarlig, regnskapsavdeling, samt daglig leder som er databehandler.

Hva er formålet?

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne tilby et så godt produkt som mulig for våre nåværende og kommende kunder. Produksjon og distribusjon av markedsinnhold vil være bedre tilpasset om vi vet hvem vi prater til. Personopplysningene kan også bli benyttet i markedsføringen av våre tjenester.

Hvilke personopplysninger behandles?

Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til. Vi samler ikke mer enn nødvendig. Når påmeldingsskjema for nyhetsbrevabonnement fylles ut, hentes det inn e-postadresse og navn. Ved kjøp av våre produkter samler vi inn nødvendige forsendelsesopplysninger slik at du kan få varen din tilsendt. Dette er navn, adresse, telefonnummer og e-post. I tillegg behandler vi opplysninger om vedkommendes bedrift, men dette defineres ikke som personopplysninger. Ved påmelding til markedstiltak som, men ikke begrenset til: nyhetsbrev og våre eventer, vil det kunne samles inn navn, e-post og telefonnummer.

Hvor hentes opplysningene fra?

For å få tilsendt informasjon, innhold eller annet markedsmateriell fra Resqwater Norge, trenger vi noen enkle personopplysninger fra deg. Resqwater Norge sender kun ut informasjon til personer som aktivt har gitt oss sine personopplysninger. Dette kan ha skjedd ved, men ikke begrenset til, påmelding til nyhetsbrev, deltakelse på våre eventer eller andre kurs og samlinger.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Når det gjelder våre markedsføringstiltak, er det ikke-sensitive personopplysninger som navn, telefonnummer, e-post og eventuelt bedriftsnavn som vi lagrer om du gir oss samtykke. Om du skulle ønske at vi ikke lagrer denne informasjonen, så kan du enkelt gi oss beskjed og vi vil slette dine opplysninger hos oss. Ved kjøp i vår nettbutikk er det nødvendig å oppgi enkle personopplysninger som beskrevet over i «Hvilke personopplysninger behandles», slik at varen kan sendes til rette vedkommende.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Våre nyhetsbrevlister kan bli lastet opp til de sosiale mediene Facebook/Instagram, MailChimp og Google. Dette for å kunne distribuere relevant innhold og annonser mot disse personene i de nevnte nettverkene. Utover dette blir hverken hele eller deler av våre e-postlister delt med noen tredjeparter. Vi lagrer aldri kredittkortnummer eller bankkonto hos oss, betalingen skjer via krypterte betalingstjenester, Stripe (kredittkort) og Vipps (bankoverføring).

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

For å ikke motta flere e-poster fra Resqwater Norge kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook eller Google, tar du kontakt med oss på e-post, telefon eller via Facebook. Vi vil også måtte oppbevare enkelte personopplysninger for å oppfylle bokføringsloven. Ønsker du å slettes fra vårt kunderegister etter kjøp i vår nettbutikk, tar du kontakt med oss.

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?

Som registrert i Resqwater Norges kunde- og/eller interesseliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven. Vi er et norsk foretak og følger lovverket i Norge/EU.

Hvordan sikres opplysningene?

Dine personopplysninger blir lagret i WooCommerce, med passordbeskyttelse på Google Drive og i MailChimp. Når personopplysninger flyttes fra et av de nevnte systemene eller til tredjeparter som Facebook vil CSV-filen midlertidig lagres på en passordbeskyttet datamaskin. Når flyttingen er gjennomført vil filen slettes innen rimelig tid. Betalingsopplysningene som legges i tredepartsapplikasjoner som Stripe og Vips, lagres ikke hos oss.