Kampanjer og tilbudNyheterUtsalgssteder

Vi gratulerer Økostjernen i Tønsberg, hvor du nå kan få kjøpt RESQWATER!

På Olsrød Park, rett utenfor kjernen av Tønsberg sentrum, finner du helsekostbutikken Økostjerna. Daglig leder, Kevin-André Hansen Svenske, har hjerte med seg i hele bedriften. Han vil gjøre det han kan for at du skal få bedre helse. Vi falt for både ham og de ansatte, som nærmest boblet over av engasjement og kunnskap om helse og ulike produkter. Det er slikt vi i Resqwater elsker! Dyktige folk som er opptatt av helse, og som har et godt hjerte. Kundene deres er enige, så her forsvant den ene esken med Resqwater etter den andre ut av hylla.

Hvordan virker RESQWATER?

Lurer du på hva Resqwater gjør med kroppen din? Den enkle forklaringen er at den hjelper kroppen din med å opprettholde væskebalansen og holde elektrolyttene dine i sjakk. I tillegg til dette, så inneholder Resqwater mariatistel som er kjent for å ha en positiv effekt med å rense ut giftstoffer fra leveren. Det kan være smart å drikke Resqwater før en treningsøkt for å yte mer gjennom treningen, eller etterpå for å hente deg raskere inn igjen.

Er du i festlige lag og nyter alkohol, er det kanskje enda viktigere å fylle på med riktige næringsstoffer for kroppen din. Kroppen din trenger både vann og riktige salter. Dette kan Resqwater hjelpe deg med.

Stikk gjerne innom Kevin og gjengen på Økostjerna på Olsrød park, eller bestille Resqwater enkelt via nettbutikken: Kjøp Resqwater enkelt her!

 

Resqwater: Detox – Recover – Perform

0
  Relaterte artikler
  • No related posts found.

Add a Comment