På salg!

RESQWATER

35kr1 284kr

RESQWATER Proactive Recovery er en restitusjonsdrikk laget av nøye utvalgte ingredienser. Drikken bidrar med å gjenopprette balansen av elektrolytter og nødvendige næringsstoffer i kroppen. I tillegg hjelper den til med å vaske toksiner raskere ut av kroppen.

RESQWATER inneholder naturlige og organiske ingredienser, N-acetylcystein (NAC), men, ingen stimulerende midler. Nyt en avkjølt flaske RESQWATER før eller under trening, og gjerne en etterpå også. Ble festen litt heftig? RESQWATER er her for å hjelpe kroppen med å restituere seg raskere. Prøv det du også – kjøp RESQWATER her!

Detox. Recover. Perform.

  • 1 flaske
  • 12-pack
  • 24-pack
  • 48-pack
  • 6-pack
Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

FAQ – ofte stilte spørsmål

Nyt en avkjølt flaske Resqwater før eller under trening og fest, og en etterpå også.

RESQWATER er en helt ny og banebrytende drikk laget av nøye utvalgte ingredienser for optimalisering av renseprosessene i kroppen. Den har en forebyggende virkning som fører til en utmerket restitusjon etter en lang og hektisk jobbdag, hard trening eller etter den perfekte festen. RESQWATER gir deg altså mulighet til raskt å komme til hektene igjen, og sørger for at du fortsatt er i toppform dagen etter en utmattende treningsøkt eller fest.

Etter en festlig kveld på byen føler man seg ofte ikke helt på topp. Det er mange kjemiske og fysiske prosesser som til sammen bidrar til at man føler seg kvalm, dehydrert og utmattet etterpå.

Det første som er greit å merke seg er at bare ca. 10 % av den inntatte alkoholen forlater kroppen via pust, svette og urin. De resterende 90 prosentene blir metabolisert av kroppen, og følgelig frigjøres det giftige forbindelser som må skylles ut av systemet for at man skal kunne komme til hektene igjen.

Dehydrering oppstår ofte etter feiring der alkohol er innblandet. Etanol virker vanndrivende – kroppen benytter mer vann for å kunne bryte ned alkoholen enn man får fra inntaket av de alkoholholdige drikkene i seg selv, og dermed føler man seg dehydrert morgenen etter. Alkoholen i seg selv forårsaker kjemiske endringer som bidrar til at kroppen øker mengden av vann som slippes ut gjennom urinen. Den resulterende dehydreringen fører til at man føler seg svak, får hodepine og andre symptomer.

Noe av den mattheten og skjelvenheten man føler etter en feiring kan også komme av blodsukkerfall. Leveren din bruker sukrose når den bryter ned alkoholen. Etter noen drinker kan du altså begynne å føle effekten av hypoglykemi, altså et veldig lavt blodsukkernivå. Dette kan også gjøre at du føler deg mer sliten. I tillegg påvirkers humøret i negativ retning.

 

Når leveren din bryter ned alkohol, produserer den et kjemisk biprodukt, nemlig acetaldehyd, et giftstoff som er omtrent 30 ganger mer skadelig for kroppen din enn alkoholen i seg selv. Tilstedeværelsen av acetaldehyd i kroppen bidrar til noen av symptomene som ofte viser seg “dagen derpå”.

Alkohol irriterer også slimhinnen i magen. Det øker magesyreproduksjonen som igjen kan føre til magesmerter, kvalme eller oppkast.

Ja, så om du har planer om å nyte mer enn et par drinker, er det en smart forhåndsregel å sette klar et par flasker RESQWATER Proactive Recovery i kjøleskapet. Drikk en flaske under og en etter neste feiring, og du hjelper kroppen med å komme seg til hektene igjen raskere: Detox, recover and perform!

Det er ikke å nekte for at man ofte føler at kroppen har jobbet overtid med å prøve å komme seg igjen etter en fuktig natt på byen. RESQWATER Proactive Recovery inneholder naturlige og organiske ingredienser og n-acetylcystein (NAC) som hjelper med regenereringen og med å skylle ut uheldige stoffer. Det inneholder ingen stimulerende midler – så merk: Dette er ingen energidrikk!

Hver flaske RESQWATER Proactive Recovery inneholder 237 ml vann, noe som logisk nok bidrar til å forhindre dehydrering under og etter inntak av alkohol. Kroppen trenger vanligvis mer vann enn vanlig når den skal komme seg etter en litt fuktig feiring.

Vi har også inkludert en ingrediens som heter n-acetylcystein, eller NAC, som hjelper til med å omdanne det skadelige acetaldehydet til ufarlig eddiksyre. NAC binder seg til acetaldehyd, som altså er en giftig forbindelse som produseres av kroppen din når den jobber med å bryte ned alkoholen etter feiringen.

RESQWATER Proactive Recovery inneholder mariatistel (Silybum marianum), en plante som er kjent for å kunne ha betennelsesdempende egenskaper og som kan virke som en antioksidant. Dette kan bidra til å redusere hevelse og til å fremme en sunn leverfunksjon. Vi har også inkludert organisk ekstrakt fra opuntia-kaktusen, som kan redusere både betennelse og kvalme og roe en opprørt mage. I tillegg til dette inneholder restitusjonsdrikken sukrose fra organisk rørsukker som skal hjelpe til med å fylle opp sukkernivåene, elektrolytter som hjelper til med å holde muskel- og nervesystemene i form, og B-vitaminer som kan hjelpe med å forhindre at glutationlagrene tømmes. Kvalitetsingrediensene i RESQWATER Proactive Recovery hjelper kroppen din på vei i renseprosessen etter en fuktig fest, den hjelper deg med å komme deg til hektene igjen og i tillegg med å yte ditt aller beste! Detox, recover, perform!

Varer som bestilles på hverdager pakkes fortløpende og sendes så snart som mulig med Bring. Ordre som mottas før kl. 14:00 på virkedager sendes vanligvis samme dag. Selve leveransen tar mellom 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du får en e-post av oss med kollinummer slik at du kan følge forsendelsen din på bring.no eller posten.no

Bring gir deg også en mulighet til å velge om du vil ha leveransen levert på døren. Det er viktig å merke seg at dette er en tjeneste Bring tilbyr deg direkte. Tjenesten bestilles ikke via Resqwater.no, men i direkte kontakt med Bring etter gjennomført bestilling hos oss.

Dersom du valgte alternativet “Hentes på lager” da du bestilte RESQWATER, kan ordren din hentes fra vårt lager i Ryums vei 18. Ved bestilling i nettbutikken før kl. 12:00 på hverdager, kan ordren hentes samme dag mellom kl. 14:30 og 15:30. Dessverre har vi ikke mulighet til å tilby henting utenom disse tidspunktene for øyeblikket.

Det er enkelt å betale for bestillingen din hos RESQWATER Norge. Vi tilbyr sikker betaling med både Vipps og kort – Mastercard og Visa.

For det første: Dette er vi veldig lei oss for. Vi har en streng kvalitetskontroll, og du skal alltid kunne være trygg på at du får varer av høyeste kvalitet hos RESQWATER Norge. 100 % fornøyde kunder er det viktigste for oss.

Har skjedd en feil i bestillingen din? Har du mottatt en vare som enten er skadet eller som ikke holder god nok kvalitet? Da ber vi deg ta kontakt med oss via e-post på post@resqwater.no slik at vi sammen kan løse problemet så raskt som mulig. Oppgi gjerne telefonnummeret ditt i e-posten, så blir det enda enklere for oss å få tak i deg.

Alle tilbakemeldinger brukes for å styrke våre rutiner og internkontroll slik at feilen ikke oppstår igjen.

  1. Om du har mottatt en vare som enten er skadet eller som ikke holder god nok kvalitet — ta kontakt med oss på på post@resqwater.no slik at vi kan rette det opp! (Se “Reklamasjon – hva gjør jeg hvis varen er skadet ved mottak?” over.)
  2. Hvis du angrer på et kjøp, gjelder våre salgsbetingelser. Angrerettskjema finner du her Angrerett. I utgangspunktet har du selv ansvaret for eventuelle returer til hovedlageret vårt.

Dessverre kan vi ikke ta imot varer som er åpnet og returnert til oss. Alle varer skal være uåpnede ved retur. Vi kan heller ikke godta returer som er returnert til vårt lager mer enn 14 dager etter datoen varene ble mottatt av kunden.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Når vi har registrert bestillingen din, bekrefter vi denne ved å sende deg en bestillingsbekreftelse på e-post. Sammen med salgsbetingelsene våre utgjør bestillingsbekreftelsen det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Når du bekrefter og betaler for kjøpet aksepterer du også at en del av varene vi selger har begrenset angrerett.

Bestillingen kan kanselleres helt fram til bestillingsfristen for den leveringstiden du har valgt. Dette kan du selv gjøre ved å klikke deg inn til kvitteringen som du finner i ordrebekreftelsen som ble sendt til din e-post etter at du la inn ordren i nettbutikken vår.

Angrerettloven gir en generell rett til 14 dagers angrefrist fra leveringsdato, og i denne perioden kan man generelt angre kjøpet man har gjort. Merk at det gjelder spesielle bestemmelser for tidsbestemte ytelser og varer som forringes raskt, som for eksempel enkelte mat- og drikkevarer. I disse bestemte tilfellene gjelder ikke den generelle angrefristen. Du kan lese mer om unntakene her eller i Angrerettloven .

Dersom det har skjedd en feil i bestillingen, om du f.eks har mottatt en vare som enten er skadet eller som ikke holder god nok kvalitet, er dette omfattet av vår kvalitetsgaranti, og du kan ta kontakt med oss på post@resqwater.no. Se punktet “Reklamasjon – hva gjør jeg hvis varen er skadet ved mottak?“.

Angreretten gjelder ikke brukere som handler på vegne av bedrift eller organisasjon.

RESQWATER selges av Smart Health AS som overholder lovgivingen for personvern – GDPR. Vi har gjennomgått våre retningslinjer og implementert rutiner for å ivareta regelverket og sikre trygg håndtering av data og fortsatt etterlevelse av reglene. Alt dette for å ivareta våre kunders sikkerhet og interesser til alles beste. Les mer om personvern her.

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A

Ingredienser og næringsdeklarasjon

Ingredienser: Vann, økologisk rørsukker, kaliumfosfat (E340), N-acetyl-L-cystein, askorbinsyre, naturlig aroma, salt, sitronsyre, fikenkaktus-ekstrakt, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), ekstrakt av mariatistelfrø, tiaminhydroklorid (vitamin B1).

Oppbevaring: Oppbevares kaldt for å sikre best mulig smak. RESQWATER inneholder naturlige ingredienser som er ømtålige for varme. Åpnet flaske bør oppbevares i kjøleskap for at innholdet skal beholde sine unike egenskaper og smak.

RESQWATER – næringsdeklarasjon:
En flaske utgjør en porsjon.

Næringsinnhold

per 100 ml:

Energi

125,5 kj / 30 kcal

Fett

– hvorav mettet fett

0 g

0 g

Kolesterol

0 g

Natrium

50,6 g

Karbohydrater

– hvorav sukker

7,17 g

6,75 g

Protein

0 g

Salt

0,1 g

Vitaminer og mineralstoffer:

Kalium

71,73 mg

Fosfor

54,85 mg

Vitamin C

29,7 mg

Karbohydrater

7,17 g

Vitamin B1 (tiamin)

1,7 mg

Vitamin B6

0,9 mg

 

RESQWATER® blir produsert i USA for Intelligent Beverages LLC, Bloomington, og distribueres i Norge og Sverige av Smart Health AS, Norge. Kontakt oss via info@smarthealth.no.

Reviews

Randi Bolstad

Etter å ha vært i Las Vegas på helsekostmesse ble jeg så imponert over hvor godt denne restitusjonsdrikken virket! På slike…

Steven Grant Moran

Salgssjef

Jeg var skeptisk til produktet, men prøvde det ut av nysgjerrighet etter et hyggelig lag. Jeg våknet opp dagen derpå..

Jeanette Møller Lund

hudpleier

Etter et bransje-event med bobler og representasjon må jeg likevel levere i min daglige jobb. Etter å ha drukket RESQWATER …

Se hva folk sier om RESQWATER!