Erfaringer

Se hva folk sier om oss!

bilde av randi bolstad

Randi Bolstad

Etter å ha vært i Las Vegas på helsekostmesse ble jeg så imponert over hvor godt denne restitusjonsdrikken virket! På slike messer skal man være på topp fra tidlig på morgen til sene nattetimer. Hemmeligheten til mine amerikanske kollegaer var å drikke en flaske med RESQWATER, for å holde seg opplagt også dagen etter. Denne drikken måtte jeg bare få til Norge. 2,5 år etter, så her er den, håper den kan hjelpe deg like godt som den har hjulpet meg!

bilde av steven grant

Steven Grant Moran
Salgssjef

Jeg var skeptisk til produktet, men prøvde det ut av nysgjerrighet etter et hyggelig lag. Jeg våknet opp dagen derpå i langt bedre form enn forventet. Har prøvd RESQWATER er par ganger nå og kan utelukke placebo-effekten for min del, dette virker! Gleder meg til dette blir «hyllevare» og lett tilgjengelig også her i Norge!

bilde av jeanette land

Jeanette Møller Lund
Hudpleier

Etter et bransje-event med bobler og representasjon må jeg likevel levere i min daglige jobb. Etter å ha drukket RESQWATER føler jeg meg opplagt og i fin form dagen etter. Anbefaler virkelig RESQWATER, særlig i disse julebordstider!

Erfaringer hentet fra Amazon

Adam Stanton

Jeg testet Resqwater først i Vegas da jeg var på et utdrikningslag. Jeg sverger på at jeg følte meg bra neste morgen. Drikk halvparten rett før sengetid og resten med en gang du våkner. Jeg kjøpte 6-packen og den har fungert bra for meg.
Ikke sikker på de kjemiske ingrediensene, men jeg har brukt ResQ noen ganger og har ikke hatt noe bakrus, men heller god energi dagen etter. Hvis det fungerer, så fungerer det.

JLovestoShop

Jeg kjøpte disse til St. Patrick’s day. Jeg tror ærlig talt at de fungerer. Jeg drakk en før jeg gikk ut og en da jeg kom hjem og jeg våknet og følte meg litt sliten, men ikke fyllesyk. Kommer til å kjøpe igjen, tross at jeg synes de er litt dyre.

Dani

Jeg har alltid slitt med en forferdelige bakrus der jeg ligger i sengen dagen etter til 20.00. Denne drikken redder meg virkelig! Drikk en rett før du legger deg, og du kommer til å våkne og føle deg bra. Jeg skal ikke drikke alkohol mer hvis jeg ikke har en av disse flaskene tilgjengelig!

Lala

Mirakelet i en flaske. Jeg drikker Resqwater rett før sengetid etter en kveld der det har blitt litt for mye å drikke, eller dagen etter… Føler meg fantastisk!